Dermocosmètica

Hem de pensar que la pell és l’òrgan més gran que tenim i que ens protegeix de les agressions externes i l’entrada de possibles agents infecciosos.
Pel que hem de tenir cura d’ella per poder garantir un estat de salut òptim. Cada cop som més conscients que hem de curar i mimar la pell per poder gaudir d’un bon estat de salut, no només per motius d’estètica, ja que una pell malalta o debilitada pot comportar greus problemes en la qualitat de vida.
Consulti’ns per coneixer els problemes associats al seu tipus de pell i els tractament més indicats en cada cas.
Posem al seu abast una tarjeta client cosmètica, pregunti’ns i descobreixi els avantatges al comprar en el nostre establiment Eucerin, Sensilis, Korres, Klorane, Serum 7.

La pell presenta unes exigències diferents depenent de si és estiu/hivern, i en cada etapa hem de cobrir les necessitats per poder garantir un estat òptim de la mateixa. A l’estiu hem de garantir una òptima protecció front els rajos UV (que a la llarga poden ocasionar greus problemes a la salut de la nostre pell), i al hivern garantir una òptima hidratació per protegir-la front a les agresions del fred i les calefaccions.
Posem al seu servei tot un seguit d’avantatges al seu abast com diferents promocions estacionals, i la nostra targeta Client amb la que podrà gaudir fins a 10 % de descompte en els productes de les nostres principals marques.